Fitness24Seven logotype

Sekretesspolicy

När du använder se.fitness24seven.com anförtror du oss vissa uppgifter. Anledningen till att vi samlar in datan är för att göra användarupplevelsen bättre för dig. Nedan kan du läsa om vilken data vi samlar, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

F24S förbehåller sig rätten att ändra denna policy med jämna mellanrum genom att uppdatera denna sida. Du som besökare säkerställer att du är nöjd med eventuella förändringar genom att kontrollera denna sida då och då.

Denna policy är effektiv från den 15 januari, 2018.

Fitness24Seven AB (F24S i fortsättningen) är fast beslutna i att se till så att din integritet skyddas. Du kan vara säker på att de uppgifter vi ber dig lämna ut endast kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Cookies

F24S samlar in information via cookies. En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk eller din mobila enhet. Den accepterar att webbplatser “kommer ihåg” tidigare användning och preferenser över tid. De flesta webbläsare tillåter cookies men användare kan ställa in så att deras webbläsare nekar tillåtelse och kan ta bort dem närhelst de vill.

Vi använder cookies för att identifiera hur våra användare nyttjar vår webbplats. Detta hjälper oss i arbetet med att analysera webbplatsens trafikdata och förbättra utifrån de insikter vi får av det. Vi använder endast denna information för statistiska analyser och dessa raderas automatiskt efter viss tid.

Sammanfattningsvis, cookies hjälper oss att ge dig en bättre webbplats.

Google Analytics

Google Analytics är ett program som underlättar analysarbetet för F24S och tillhandahålls av Google Inc i USA. Google Analytics använder och undersöker cookien som finns på din dator.

Om du inte vill att vi ska analysera din cookie genom Google Analytics så kan du enkelt förstöra cookien eller följa denna länk som berättar hur du enkelt tar bort dig från vår lagring.

Retargeting och Remarketing

Retargeting betyder att F24S riktar erbjudande till dig genom information som vi får av din cookie för att ge dig ett så bra erbjudande som möjligt. F24S kan genom din historik på webbplatsen ge dig ett så bra erbjudande som möjligt. All data som sparas är pseudonymiserad. Vilket betyder att informationen som sparas inte är igenkännbar. Vi sparar, lagrar och återanvänder dina cookies efter att ditt besök på hemsidan är klart och de kan användas igen nästa gång du går in på Internet eller besöker en tredjeparts-webbplats.

Hur blir du av med vår retargeting?

Du kan ställa in i din browser att cookies endast sparas om du samtycker med en webbplats regler om hur cookies används. Du kan stänga av att cookien inte ska kunna användas på partnerssidor eller tredjeparts-webbplatser. Denna funktion heter Blockera cookies från tredjepart.

Om detta inte fungerar kan du genom hjälp i din webbläsare enkelt guida dig fram till hur du tar bort cookies.

Du kan enkelt besluta att din cookie inte ska användas eller sparas genom att blockera cookie eller ta bort den (mer om detta finns längre ner på sidan).

Vi kan samla in följande information:

  • Namn
  • Kontaktinformation inklusive e-postadress
  • Demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen
  • Annan information relevant för relevanta erbjudanden och/eller marknadsundersökningar

Hur använder Fitness24Seven din cookie för dataspårning och marknadsföring?

F24S använder sig utav tredjeparts-marknadsföringstjänster. I reklamsyfte använder vi oss utav:

  • Google Analytics, webbanalys och retargeting
  • Google Adwords
  • Floodlight Doubleclick
  • Facebook
  • Xaxis
  • Versatag

Vill du inte att vi använder dina cookies?

Om du som besökare inte vill att F24S tar emot och lagrar dina cookies så kan du ta bort cookies eller välja att blockera cookies. Du kan välja att blockera endast denna webbplatsen eller alla som du har besökt/kommer besöka. Du kan också ställa in så att du får en varning innan en cookie sparas i din dator. Om du inte trycker “ja” och accepterar vår cookie så kan det hända att vissa funktioner på fitness24seven.com inte fungerar.

Vi på F24S rekommenderar varmt att du läser igenom vår sekretesspolicy innan du gör några ändringar. Om du väljer att ändra inställningar förväntas din användarupplevelse att bli försämrad. Om du inte vill att vi ska använda dina cookies så kan du radera dina cookies på F24S enkelt. Nedan listar vi de vanligaste webbtjänsterna

Safari

Du kan radera dina cookies genom att:

  1. Gå in på “verktyg” -> “inställningar” (settings)
  2. Säkerhet (Security)
  3. Gå sedan till Visa Cookies (show cookies). Här kan du radera din cookie från vår webbplats eller om du vill ta bort från samtliga webbplatser du har besökt.
Firefox

Du kan radera dina cookies genom att:

  1. Klicka på Verktyg (tools)
  2. Alternativ (preferences)
  3. Sekretess (privacy). Härifrån kan du radera endast Fitness24Sevens cookies, eller alla cookies från samtliga webbplatser du har besökt.

För att blockera en cookie går du till:

  1. Verktyg (tools)
  2. Alternativ (options)
  3. Sekretess (privacy)
  4. Sedan navigerar du till Historik (history). Här kryssar du i Använd anpassade inställningar för historik (use custom settings for history). Till sist kryssar du i *Använd alltid privat webbsökningsläge (always use private bowsing mode) och kryssar av Acceptera cookies från sidor (accept cookies from pages)
Internet Explorer

Du kan enkelt ta bort cookies i Internet Explorer enligt följande schema:

  1. Tryck på Verktyg (tools)
  2. Välj Internetalternativ (internet options)
  3. Välj Allmänt (general)
  4. Klicka på Ta bort (delete)
  5. Välj Cookies och tryck Ta bort (delete)

För att blockera cookies måste du gå till:

  1. Välj Verktyg (tools)
  2. Välj Internetalternativ (internet options)
  3. Klicka på Sekretess (privacy) och för markören till toppen. När du gjort detta har du blockerat cookies.
Google Chrome

För att radera F24S cookie på Google Chrome gör du enligt följande:

  1. Navigera till Verktyg” (tools). Tryck Ta bort webbinformation (clear browsing data)
  2. Välj Ta bort cookies och andra webbplats- och plug-indata (delete cookies and other site data).
  3. Välj sedan Rensa webbinformation (Clear browsing data)

För att blockera dina cookies för att använda på F24S gör du enligt följande:

  1. Tryck på knappen för Verktyg
  2. Välj Inställningar (settings)
  3. Visa avancerade inställningar (show advanced options)
  4. Innehållsinställningar”(content settings)
  5. Förhindra att webbplatser sparar data (blockall sites from storing data). Kryssa sedan i Blockera cookies och webbplatsadata från tredje part (block third-party cookies and site data).
  6. Kryssa sedan i OK och du är klar!

Vill du veta mer om cookies?

Mer information om cookies och lagen om elektronisk kommunikation finner du på Mina Cookies webbplats

Personuppgifter

De personuppgifter vi samlar in används för att kunna ge god service, uppfylla och förbättra vår verksamhet samt för distribution av relevant information som t.ex. vid marknadsföring. Som användare på vår webbplats och medlem hos oss är du skyddad av PUL, Personuppgiftslagen. Det innebär att de personuppgifter du lämnar till oss inte kommer att delas eller spridas till en tredje part. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast till det som framgår på denna sida och det som du gett ditt godkännande till då du blev medlem hos oss.

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller leasa din personliga information till tredjepart utan din tillåtelse eller enligt lag är skyldiga att göra det. Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka reklam om tredjepartsleverantörer som vi tror du kan finna intressant.

Som medlem har du rätt att få information gällande behandlingen av de personuppgifter som berör dig. Medlem kan en gång per år, genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till F24S, begära att få information om vilka uppgifter som finns registrerade om denne.

Brevet skickas då till:

Fitness24Seven AB, Stora Södergatan 4, 222 23 LUND